Після матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між "Шахтарем" та "Фенербахче" головний тренер гірників Мірча Луческу поділився думками стосовно подій на полі.

Містер розповів, що повністю задоволений результатом гри і подякував своїм гравцям за перемогу. Він відзначив клас гравців стамбульского клубу, адже гра, на його думку, була дуже важкою. Особливу похвалу від Луческу отримав голкіпер "Шахтаря" Андрій П'ятов.

"Хочу відзначити нашу дуже уважну гру в обороні і хороші командні дії наших півзахисників при атаках. Шкода, звичайно, що одна команда вилетіла і тільки одна пройшла далі. Зустрілися гідні колективи. Я ще раз відзначу хорошу гру нашого суперника", - розповів Мірча Луческу.

Читайте також: У чемпіонаті України "Шахтар" переїжджає зі Львова до Одеси

Вчора "Шахтар" переміг "Фенербахче" із впевненим рахунком 3:0. За гірників відзначились Олександр Гладкий, Даріо Срна та Алекс Тейшейра. У вирішальному раунді кваліфікації "Шахтар" зустрінеться з кимось із команд "Монако", "Лаціо", Брюгге" або "Рапід".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще