Головний тренер французького клубу "Марсель" Марсело Б'єлса подав у відставку після вчорашньої поразки. Його футболісти поступилися футбольному клубу "Кан" вдома із рахунком 0:1.

Сам наставник пояснює своє рішення піти з команди не лише спортивними невдачами. Б'єлса втомився від нестабільності у клубній структурі.

"Я завершив тренувати "Марсель" і повернуся в свою країну. Я дякую уболівальникам, які завжди мене підтримували. Мені сумно, і я розчарований. Я не можу прийняти ситуацію нестабільності в клубі", - пояснив аргентинець.

Минулого року "Марсель" був одним із кандидатів на чемпіонство у Франції. Команда довгий час посідала першу сходинку, але закінчила на четвертому місці.

Читайте також: "Я поїхав з України через війну" - легіонер "Динамо" Джермейн Ленс

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Марсело Б'єлса тренував "Марсель" лише один рік. До цього він працював в Іспанії. Під його опікою "Атлетик" із Більбао вийшов до фіналів Кубка Іспанії та Ліги Європи. Враховуючи можливості клубу, це є дійсно серйозним досягненням.