Глава комітету ФФУ з етики Ігор Кочетов заявив, що гравці і арбітри, які працюють на матчах на територіях, які називають себе ДНР і ЛНР, не будуть запрошуватись до роботи в українському футболі.

"Буквально минулого тижня ми направили в комітет арбітрів список осіб, яких небажано залучати до змагань під егідою ФФУ, ПЛ та ПФЛ. Це арбітри, які обслуговували або обслуговують матчі на території так званих ДНР і ЛНР, окупованих російськими терористичними військами", - розповів Кочетов в інтерв'ю "Сегодня".

"У нас є можливість отримувати звідти інформацію. Крім того, ми ретельно вивчаємо соцмережі і бачимо, чим живе той чи інший арбітр. Щодо судді Шоста, по відношенню до нього також будуть вжиті заходи. Будь-який суб'єкт футбольної діяльності, який підтримує ДНР і ЛНР, що визнані Україною і багатьма країнами терористичними організаціями, ніколи не буде залучатися до роботи в українському футболі", - заявив Кочетов.

Читайте також: УЄФА підозрює, що 12 матчів "Олімпіка" були "договірними"

Нагадаємо, на матчі чемпіонату так званої ЛНР працював 30-річний асистент арбітра першої ліги Олександр Шост з Луганська.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Кілька днів тому в Донецьку відбувся товариський матч між збірними ДНР і ЛНР, в якому брали участь кілька футболістів, які раніше виступали в українському чемпіонаті.