Теністка Еліна Світоліна побила рекорд України і вперше увійшла в список п'ятнадцати найкращих ракеток світу.

Як повідомляє Gazeta.ua, вона встановила свій особистий і національний рекорд в оновленому рейтингу WTA, в якому піднялася з 17-го на 15-е місце.

Це стало логічним результатом її виходу в півфінал турніру в Стенфорді. На ньому Еліна завершила боротьбу, поступившись німкені Анжелік Кербер. Усього в активі Світоліної три титули в одиночному розряді WTA, а також 909,920 зароблених призових.

Два місця втратила Леся Цуренко, отримавши статус 54-й ракетки, а до повернення в першу сотню близька Катерина Бондаренко - 103 місце.

У світовому рейтингу АТР у чоловіків кращим тенісистом України залишається Сергій Стаховський, який втратив одну позицію - 60-е місце в списку. На 69-му місці, піднявшись на чотири рядки, розташувався Олександр Долгополов.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: Українська тенісистка всуху обіграла росіянку в Баку

Нагадаємо, що 26 липня Еліна Світоліна в парі з російською тенісисткою Дариною Гаврилової виграли в Стамбулі парний турнір.

Для неї це була друга поспіль перемога в парних змаганнях на цьому турнірі. Торік перша ракетка України стала чемпіонкою в Стамбулі в парі з японкою Мисак Дої.