Сьогодні УЄФА назвала трьох найкращих гравців європейського сезону минулого року. За традицією у числі найкращих присутні Роналду і Мессі. А третім у цьому списку став ще один гравець "Барселони" Луіс Суарес.

Кращого футболіста сезону обирають журналісти з 52 країн Європи, які офіційно представляють свою федерацію. Цього року УЄФА оголосила 10 претендентів, серед яких були переважно фіналісти Ліги Чемпіонів, при чому п'ятеро представляють "Ювентус".

До фінального раунду голосування вийшли лише представники іспанського "Ель Класіко". Роналду разом із "Реалом" вилетів з турніру за крок до фіналу від "Ювентуса". Мессі по ходу всього турніру був лідеро "Барси", а Суарес забив один із голів у переможному для каталонців фіналі.

Ім'я кращого гравця назвуть на офіційній церемонії УЄФА 27 серпня. У цей день також відбудеться жеребкування групового етапу Ліги Чемпіонів та Ліги Європи.

Читайте також: Суперкубок УЄФА: трофей "Барселони" і перший гол Коноплянки (відео)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, за вихід в основний турнір ЛЧ "Шахтар" зіграє з австрійським "Рапідом" 19 серпня у Відні та 25 серпня у Львові.