Нещодавно представники донецького "Шахтаря" повідомили, що команда гратиме домашні поєдинки у Харкові та Одесі. Сьогодні генеральний директор клубу Сергій Палкін розповів в інтерв'ю каналу Футбол 1 про плани гірників пограти не тільки у цих містах.

"Зважаючи на ту ситуацію, яка склалася в Україні, наші вболівальники розкидані по всій країні. Тому ми прийняли рішення грати в багатьох містах - це не тільки Одеса, це буде і Харків, і Львів, і інші міста. Ми хочемо охопити якомога більше міст, якщо технічний стан стадіонів буде нормальним і можливим для проведення матчів Прем'єр-ліги", - повідомив Палкін.

Палкін також додав, що "Шахтар" грає для вболівальників по всій Україні. У клубі пишаються, що матчі Ліги Чемпіонів завітали до Львова. Він запевнив, що з правової точки зору клуб не матиме жодних проблем з цього приводу.

Читайте також: На честь загиблого футболіста Закарлюки зіграють пам'ятний матч

Нагадаємо, вже завтра гірники проведуть свій перший домашній поєдинок в Одесі. "Шахтар" прийматиме "Дніпро". Потім футболісти відправляться до Австрії, де зіграють із "Рапідом", а матч-відповідь пройде у Львові.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще