Володар титулу "Найсильніша людина світу" Василь Вірастюк відвідав екстримальні змагання рекрутів на тренувальній базі полку "Азов". Про це пише УНН.

У змаганнях взяли участь 40 кращих вихованців полку, які пройшли суворий відбір. Хлопці змагалися у бігові на швидкість (2 км), доланні смуги перешкод та командному перетягуванні канату і боях на палицях.

"Завдання для рекрутів дуже складні, без перерви і відпочинку, як у справжніх військових умовах. Впевнений, що я б такі випробування пройти не зміг. Це треба бути дуже прудким і витривалим", — сказав Вірастюк.

Читайте також: Гравців і суддів, що підтримують ДНР і ЛНР, виженуть з футболу

Хлопці запевнили, що почуваються добре, але під час змагань кільком із них через перенапруження довелось надати медичну допомогу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Деяких хлопців довелося дискваліфікувати, бо вони погано почувались, піднявся тиск", — розповіли медики.

Кращі 5 учасників змагань отримали подарунки, серед яких військове обмундирування та приладдя.

За словами організаторів змагань, у понеділок, 17 серпня, хлопці, які впродовж трьох тижнів тренувалися на базі "Азову", відправляться нести службу у Маріуполь.