Голова медичної служби ФІФА Їржи Дворак повністю підтримує дії лікаря "Челсі" Єви Карнейро під час матчу проти "Свонсі". Тоді лікарка вибігла на поле допомагати футболісту Азару без дозволу тренера.

Дворак заявив, що коли справа стосується діагнозу для травмованого гравця, тренер не повинен втручатися.

"Якщо дозволити тренерам втручатися у такі ситуації, то ми ставимо під серйозну загрозу здоров'я гравця через відсутність медиків. Крім того, у таких ситуаціях за все відповідає лікар, а не тренер", - наголосив шеф мед-служби ФІФА.

Нагадаємо, наставник "Челсі" Жозе Моуріньо розлютився через дії Карнейро та заборонив їй знаходитись на тренуваннях команди та на лаві запасних.

Ця ситуація серйозно обурила футбольну громадськість. У ЗМІ навіть почали ходити чутки про звільнення лікарки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Читайте також: Хорватські фанати не побачать матчі відбору до Євро-2016

Цікаво, що разом із Карнейро на поле вибіг ще один лікар клубу, про якого після інциденту не сказали нічого ні в ЗМІ, ні представники "Челсі".