Колишня зірка НБА Майкл Джордан виграв судовий процес проти американського супермаркету. Ще у 2009 році роздрібна мережа використала ім'я спортсмена у рекламній кампанії без його дозволу.

Журнал Sports Illustrated опублікував рекламу мережі супермаркетів, де було присутнє ім'я баскетболіста. Знайомі адвокати порадили Джордану подати позов проти компанії на 10 мільйонів, що він і зробив. Адвокати компанії наполягали на виплаті спортсмену компенсації у розмірі 126 тисяч доларів.

Представники баскетболіста все ж виграли судовий процес. Мережа магазинів заплатить Джордану суму у розмірі 8,9 мільйонів доларів. Легендарний номер 23 не приховував задоволення після перемоги.

"Я задоволений сьогоднішнім вердиктом. Ніхто не повинен використовувати ваше ім'я без відповідного дозволу", - заявив спортсмен.

Читайте також: Фанати "Евертона" вже почали купувати футболки Ярмоленко

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наразі Майкл Джордан є власником баскетбольної команди "Шарлотт Горнетс". Спільно з американським брендом Nike Джордан випускає спортивний одяг під власним прізвищем.