На чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное, який триває в італійському Мілані, українці Дмитро Янчук та Тарас Міщук на дистанції 500 метрів "С2" посіли третю сходинку.

Про це повідомляє Федерація каное України.

Український екіпаж у складі Дмитра Янчука та Тараса Міщука був в числі претендентів на медалі. Такий статус їм надавали і звання бронзових призерів чемпіонату Європи-2015, і високий час, показаний в півфіналі цих змагань.

Українці підтвердили свої претензії на п'єдестал вже на першій половині. Вони були лідерами, випереджаючи білорусів на 0,06 секунди. Однак вкінці потужно фінішували дуети із Росії та Польщі, котрі і розділили перші два місця.

"Бронзовий" результат наших співвітчизників - 1:42,759.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Світоліна вийшла у чвертьфінал турніру в Цинциннаті

Відзначимо, що інший український каноїст Павло Алтухов, який представляє Хмельницьку та Полтавську області, завоював олімпійську ліцензію в каное-одиночці на дистанції 1000 метрів, посівши четверту сходинку з результатом 3:53,236.