Швейцарська прокуратура отримала близько сотні повідомлень про незаконні угоди, які пов'язані із наданням Росії та Катару права проводити Чемпіонати світу у 2018 та 2022 роках. Про це повідомляють у Reuters із посиланням на швейцарських прокурорів.

"Я можу підтвердити, що генеральна прокуратура отримала до цього часу вже 103 повідомлення про підозрілу фінансову діяльності стосовно права на проведення футбольного Кубок світу 2018 і 2022", - заявив представник швейцарської прокуратури.

Також швейцарці додали, що у серпні місяці поступило більше 20 повідомлень про незаконні угоди. Наразі спецслужби країни вивчають справи.

Корупційний скандал, який розгорівся у ФІФА цього року, став найбільшим за всю історію існування організації. Президент організації Зеп Блаттер подав у відставку через кілька днів після виборів, у яких він переміг. Це мав бути його п'ятий строк правління.

Читайте також: Геращенко вимагає відкрити кримінальну справу проти відомого боксера

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Уряд США заарештував кількох високопосадовців футбольного органу. Зараз проти них розглядаються кримінальні справи. За попередніми оцінками, корупція у ФІФА сягнула суми у розмірі 10 млрд доларів.

Під підозрою законність рішення організації щодо надання права Росії та Катару проводити Чемпіонати Світу у 2018 та 2022 роках відповідно.