Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розраховує на бразильця Фреда і в матчі-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів з віденським "Рапідом", який відбудеться 25 серпня у Львові. Перший матч завершився перемогою "Шахтаря" 1:0.

"На сьогоднішній день ніяких офіційних документів про заборону грати не приходило. Він вважається невинним і зможе грати, поки не прийде офіційний документ", - заявив Луческу, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, в червні Фред здав позитивну допінг-пробу, виступаючи за збірну Бразилії на Кубку Америки в Чилі.

Читайте також: Матч з "Рапідом" мало нагадував футбол - капітан "Шахтаря" (відео)

Що стосується участі в майбутній грі Тараса Степаненка, який у Відні отримав серйозну травму голови, то Луческу ще не прийняв рішення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Він тренується в загальній групі вчора і сьогодні. Рішення прийму безпосередньо перед самим початком гри", - сказав головний тренер "Шахтаря".