У Києві сьогодні відбулася прес-конференція, присвячена вечору боксу компанії братів Кличків K2 Promotions Ukraine. Він пройде 29 серпня у столичному "Палаці спорту".

Про це повідомляє офіційний сайт українського боксера Олександра Усика.

На прес-конференції один одному в очі вперше заглянули Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик і його суперник Джонні Мюллер. Їх бій буде головним поєдинком вечора.

Також у прес-конференції взяли участь срібний призер Олімпіади в Лондоні Денис Берінчик, генеральний директор "K2 Promotions Ukraine" Олександр Красюк, тренери Джеймс Алі Башир і Сергій Ватаманюк.

Усик повідомив, що дивився бій Мюллера з Мастернаком, а також нарізку інших поєдинків за його участю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: Найбагатший спортсмен світу купив автомобіль за 4,8 мільйонів доларів

"Хлопець міцний, любить битися, не здається. Мені сподобалося, як про нього сказали польські коментатори - ringowy zabijaka!" - зазначив український боксер.

Нагадаємо, 29 серпня у столичному "Палаці спорту" Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик захищатиме свій титул у двобої з представником Південної Африки Джонні Мюллером. У той же день відбудеться дебют на професійному рингу срібного призера Олімпіади в Лондоні Дениса Берінчика.