Півзахисник клубу "Севілья" та національної збірної України Євген Коноплянка, за даними опитування серед уболівальників, став одним з найбільш багатообіцяючих новачків чемпіонату Іспанії, передає football.ua.

Marca провела серед читачів опитування, щоб визначити найкращого новачка в іспанській першості за підсумками літнього трансферного вікна. Найбільшу кількість голосів набрали Євген Коноплянка та Джексон Мартінеc: по 25,2%. На другому місці опинився Арда Туран, за якого проголосували 21% читачів. Також високу позицію зайняв Ковачич (10%) і Вьєтто (8%).

Читайте також: "Манчестер Юнайтед" готує найдорожчий трансфер в історії футболу

Опитування показало, що в Коноплянку вірить величезна кількість уболівальників, і тепер екс-гравцеві "Дніпра" доведеться постаратися, щоб довести правильність їх вибору.

Нагадаємо, 16 серпня після фінального матчу за Суперкубок УЄФА між іспанськими клубами "Барселона" і "Севілья", Євген Коноплянка відмовився спілкуватися з російськими ЗМІ. Він обмежився фразою: "Росія? Ні, не буду говорити з російською пресою. Не зрозуміють ". При цьому він дав повноцінне інтерв'ю українському телеканалу "Футбол 1".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще