Вчора у Жиліні підопічні Миколи Фоменка розписали безгольову нічию зі збірною Словаччини. Таким чином після восьми ігор збірна України займає третє місце у групі із 16 очками.

В цілому українці провели рівний поєдинок проти словаків. Моменти були і в однієї, і в другої команди. Перед матчем було відомо, що через дискваліфікацію не зіграє Гармаш. Його успішно замінив інший киянин Сергій Рибалка.

"Збірна Словаччини - це дисципліна, самовіддача і компактність. Швидко повертаються в оборону і швидко переходять в атаку. Тому і гра була такою, що хто б забив, той би і виграв", - прокоментував гру захисник "Дніпра" Артем Федецький.

Наразі збірна України має найбільшу кількість очок серед усіх команд, які займають треті місця у своїх групах. Цікавинкою відбору є те, що найкраща команда серед усіх третіх у групах також потрапляє на Євро-2016 напряму. Інші вісім третіх збірних у своїх групах розіграють путівки у стикових матчах.

Читайте також: Нардеп хоче вигнати Ракицького зі збірної України

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Україні залишилось зіграти два матчі у групі. 9 жовтня збірна зіграє на виїзді із Македонією, а 12 жовтня вдома із переможцями попереднього Євро Іспанією.