Американський боксер Флойд Мейвезер-молодший здобув перемогу над своїм співвітчизником Андре Берто. Таким чином, він переміг в усіх 49 поєдинках на професійному ринзі.

Ще перед початком бою Мейвезер запевняв, що цей поєдинок стане для нього останнім. Американець зміг повторити успіх легендарного Роккі Марчіано, не програвши жодного бою.

Вже за традицією, чемпіон світу розпочав бій в оборонному стилі. В середині битви обидва спортсмени трохи завелись, почавши використовувати брудні прийоми. Однак рефері їх швидко заспокоїв.

Але для перемоги цього вистачило. Після закінчення 12-ти раундів судді одноголосно визнали перевагу Флойда - 120-108, 118-110 і 117-111.

Читайте також: Боксер Рой Джонс молодший став громадянином Росії

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поки невідомо, чи справді Мейвезер вирішив покінчити з боксом. В будь-якому разі, він пішов непереможним та ще й повторив легендарне досягнення. Але можливо, що американець все ж вирішить стати єдиним рекордсменом. Для цього необхідно вийти на ринг ще один раз та перемогти.