Дев'ять російських спортсменів, які прямували до Південної Кореї для участі в змаганнях в Мунгьоні були заарештовані поліцією в міжнародному аеропорту Інчхон. Раніше їх затримала корейська імміграційна служба за пияцтво і зухвалу поведінка на борту літака, що летів з Москви в Сеул, повідомляє yonhapnews.co.kr.

П'ятьом чоловікам і чотирьом жінкам були пред'явлені звинувачення в порушенні закону про авіаційну безпеку Південної Кореї.

Південнокорейська влада все-таки дозволила спортсменам в'їзд на територію країни, однак вони повернулися додому, оскільки після інциденту їм відмовили в участі у змаганнях.

Читайте також: Київська поліція "виловила" п'яних чоловіків з фонтану (фото)

VI Всесвітні Військово-спортивні ігри пройдуть у Південній Кореї з 2 по 11 жовтня. У них візьмуть участь дев'ять тис. спортсменів з 110 країн світу. У програму змагань включені 24 види спорту, в 17 з них візьмуть участь армійські атлети.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще