Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін вважає, що вихід на поле потенційної зірки українського футболу 18-річного Олександра Зінченко в матчі з Іспанією був вигідний київському "Динамо".

"Не потрібно бути особливо обізнаним у футболі, щоб розуміти, що це чистої води махінація, проведена одним всім відомим клубом, який сьогодні нібито зацікавлений в Зінченко. І нібито мотивований тим, що збірна Росії може його вкрасти", - заявив гендира "Шахтаря" в інтерв'ю для сайту Football.ua.

Читайте також: Зінченко став третім наймолодшим дебютантом збірної України

"Якби вони запитали юриста, який більш-менш розуміє в футбольній юриспруденції, то він би сказав, що, навіть не граючи за збірну України, він не зміг би отримати, скажімо так, футбольне російське громадянство. А вони обдурили тренерський штаб, змусивши поставити його на 86-й хвилині. А найголовніше - вони обдурили уболівальників всієї країни", - сказав Палкін.

Нагадаємо, раніше Палкін заявив, що на Зінченка чекає дискваліфікація ФІФА через односторонній розрив контракту з "Шахтарем" і переїзд в російський чемпіонат. Крім цього, днями стало відомо, що Зінченко потрапив у сферу інтересів київського "Динамо".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще