Вчора ввечері підопічні Сергія Реброва розписали мирову з лондонським "Челсі". Після трьох турів кияни продовжують йти без поразок у своїй групі та зберігають друге місце.

До очної дуелі обидва клуби підходили у не найкращій формі. На вихідних "Динамо" зазнало розгромної поразки від "Шахтаря", а лондонці хоч і перемогли аутсайдера "Астон Віллу", але продовжують перебувати у нижній частині таблиці.

Цей матч мав стати своєрідною реабілітацією для команд. Однак можна запевняти, що нічия у цьому матчі була більш сприятливою саме для киян, адже рівень "Челсі" все ж набагато вищий, хоча б за складом.

Увесь матч на полі "Олімпійського" панувала бойова атмосфера, у якій складно було виявити фаворита. "Динамо" навіть створювало більше моментів наприкінці другого тайму, але нулі на табло стали закономірним результатом.

Після матчу і Ребров, і Моуріньо майже синхронно заявили, що такий результат їх повністю влаштовує.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наступний матч між цими командами пройде через два тижня у Лондоні. Можна не сумніватися, що у себе вдома "Челсі" влаштує лише перемога. Наступний тур стане ключовим у розподіленні путівок до наступного раунду ЛЧ.

У паралельному матчі "Порту" здолало ізраїльський "Маккабі". Португальці укріпили свої позиції на першій сходинці таблиці.

Читайте також: "Динамо" може скористатися проблемами "Челсі" - Азар

Нагадаємо, сьогодні "Шахтар" зіграє у Швеції проти місцевого "Мальме". Гірники мають серйозний намір набрати перші єврокубкові бали у той час, як в іншому матчі зійдуться головні гранди Європи "Реал" та ПСЖ.