У п'ятницю 27 березня на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан" у Севільї українська збірна зіграє з чемпіонами Європи - збірною Іспанії. Матч відбудеться в рамках відбору до чемпіонату Європи, який 2016 року пройде у Франції. Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Крім українських "фанатів", які приїдуть з України підтримати нашу збірну, на матч збирається й українська діаспора в Іспанії. За словами голови департаменту зв'язку української діаспори в Іспанії "ConUcrania" Василя Васьківа, з Мадрида організовано приїде 400 уболівальників, з Малаги - 350. Також на матч збираються українці з Валенсії, Мурсії, Алеканте, Барселони, Севільї.

Загалом прогнозують присутність на стадіоні до 3 тисяч українців з різних країн Європи.

"Ми віримо в нашу перемогу і думаємо, що за такоіі підтримки хлопці нас не підведуть", - заявив про серйозний настрій на матч Василь Васьків.

Українська діаспора планує зробити флешмоб біля стадіону на підтримку Украіни і проти російської агресії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, збірні Іспанії та України мають в активі по 3 перемоги і по 1 поразці: обидві команди програли збірній Словаччини. Набравши 9 очок, вони займають 2 і 3 місця у відбірковій групі.

У плей-офф чемпіонату Європи потраплять 2 найкращі команди з кожної групи, а також чотири кращі збірні, що посіли треті місця.