24 жовтня, у Києві, відбувся другий матч п'ятого туру чемпіонату України між місцевим клубом "Дженералз" і донецьким "Донбасом". У порівнянні з попередньою грою першу шайбу любителі хокею змогли побачити вже у першому періоді.

На кінець десятої хвилини Єгор Безуглий отримав двохвилинне видалення, а за 8 секунд захисник Донбасу Денис Петрухно пробив Едуарда Захарченко потужним кидком від синьої лінії.

"Кияни явно намагались показати, що вони - сильніші, роздратовані попередньою перемогою Донбасу у серії булітів. Гості столиці ж намагався продемонструвати, що вони можуть виграти і в основний час. Після першого періоду рахунок був 1:1, хоча Донбас виглядав більш напористим. Другий період пройшов рівно", - розповів Знай.ua затятий вболівальник Олександр, який впіймав шайбу на цьому матчі.

Читайте також: Донецькі хокеїсти вирвали у киян перемогу в серії буллітів

За п'ять хвилин до закінчення основного часу матчу, у ворота Донбасу судді призначили штрафний кидок. Його реалізував Ігор Шаманський.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"В середині третього періоду за фол проти гравця Дженералз був призначений буліт. Рахунок став 2:1. На куражі, буквально через хвилину, Дженералз закинули третю шайбу", - додав шанувальник хокею.

Тож, зрештою, команди з першої трійки знову обмінялися перемогами. Після завершення матчу глядачі скандували "Молодці".

Дженералз - Донбас - 3: 1: (1:1, 0:0, 2:0)

0: 1 Петрухно (Варламов, Захаров), 09: 34-бол, 1: 1 Толкунов (Савченко, Афанасьєв) 15: 52-бол, 2: 1 Шаманський, 54: 57-бул, 3: 1 Савченко (Дворнік), 55:27.