Сьогодні у російському другому дивізіоні відбувся поєдинок у Ярославлі між місцевим "Шинником" та "Волгою" з Нижнього Новгороду. На матч прямували два автобуси з фанатами "Волги", один з яких потрапив у ДТП.

Аварія трапилась близько шостої години ранку біля селища Лукіно. Автомобіль "Газель" виїхав на смугу, де рухався фанатський автобус, в результаті чого сталося лобове зіткнення.

Відомо, що померли двоє людей - водій машини Олександр Шекир та фанат "Волги" Олексій Стемасов. Решта уболівальників також зазнала травм. Декого із серйозними пораненнями відвезли до шпиталю.

Матч закінчився перемогою "Шинника" з рахунком 2:1. Перед матчем футболісти обох команд влаштували хвилину мовчання.

Читайте також: УЄФА покарала чотири федерації через поведінку вболівальників

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На цьому тижні інцидент між футбольними фанатами відбувся у Манчестері. Там польські уболівальники закидали стільцями іспанську публіку просто посеред вулиці.