Український боксер, чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко вважає, що поєдинок з британцем Тайсоном Ф'юрі може стати одним з найважчих в його професійній кар'єрі.

Про це він заявив в ефірі програми "Великий бокс" на телеканалі "Інтер"

"Думаю, що це буде один з найскладніших поєдинків у моїй кар'єрі. Мій суперник вищий ростом, важчий, і руки у нього довші, ніж у мене. До того ж, він молодший за мене, і він дуже амбітний спортсмен, який хоче довести, що він найкращий, і стати чемпіоном світу", - сказав Кличко.

Читайте також: Кличко готовий провести бій з Ф'юрі 28 листопада

Чемпіон пообіцяв, що глядачам не буде нудно під час поєдинку.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Буде непросто налаштуватися на такого спортсмена, і в цьому є певна інтрига і інтерес для мене. Мені точно не буде нудно - позіхати ні глядачам, ні нам в рингу не доведеться", - говорить боксер.

Нагадаємо, на початку жовтня стало відомо, що Кличко готовий вийти на ринг з Ф'юрі 28 листопада.

Спочатку бій мав відбутися 24 жовтня в Дюссельдорфі, але його скасували через пошкодження сухожилля ноги в українського боксера.