Міжнародний олімпійський комітет заявив про готовність розподілити медалі російських легкоатлетів, які причетні до допінгового скандалу.

Про це повідомив керівник МОК Томас Бах, передає Reuters.

Олімпійський комітет позбавить російських спортсменів нагород, як тільки отримає відповідь від Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

10 листопада МОК попросив IAAF ініціювати дисциплінарні справи проти спортсменів, тренерів та офіційних осіб, які змагались в Олімпійських іграх і потрапили під звинувачення у використанні допінгу.

" Також ми дали зрозуміти, що якщо чиновники або тренери були залучені в порушення антидопінгових правил, то вони будуть відсторонені від майбутніх Ігор", - наголосив голова олімпійського комітету.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Читайте також: Футбольна асоціація Британії закликає виключити міністра спорту Росії з ФІФА

Російські легкоатлети прийматимуть участь у Олімпіаду-2016, якщо буде співпрацювати з комісією WADA та відповідати встановленим правилам.

Нагадаємо, 9 листопада WADA під час прес-конференції оприлюднила доклад незалежної комісії. В ньому йшлося про порушення антидопінгових правил з боку Росії.

Через цей інцидент рекомендували усунути її від легкоатлетичних змагань та Олімпіади-2016.