Євген Коноплянка, який лише цього літа перебрався до "Севільї", справив враження на президента мадридського "Реала" Флорентіно Переса. Він включив його до списку можливих новачків команди, повідомляє Estadio Deportivo.

Перес вже встиг поцікавитись вартістю футболіста. У разі серйозності намірів, королівський клуб мусить заплатити андалусійцям за гравця збірної України 35 млн євро.

В останньому турі іспанської ліги "Севілья" обіграла "Реал" із рахунком 3:2. Коноплянка став автором двох результативних передач та отримав звання кращого гравця поєдинку.

На думку багатьох футбольних експертів, "Севілья" є для 26-річного футболіста прохідним клубом у Європі. Через певний час він має перейти у топ-команду, адже клас його гри змушує вимагати більшого.

Читайте також: Збірна України обіграла Словенію

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За неофіційними даними, Коноплянка є фанатом іншого іспанського топ-клубу та принципового суперника "вершкових" "Барселони".