Головна футбольна організація світу відхилила апеляції від чинних керівників ФІФА та УЄФА Зеппа Блаттера та Мішеля Платіні. Вони вимагали скоротити їм термін відсторонення від роботи.

Про це повідомляє BBC.

Обох чиновників позбавили можливості займати свої посади протягом 90 днів. Вони вимагали скоротити терміни, але отримали відмову від ФІФА. Тепер колеги за дискваліфікацією шукатимуть допомоги у Спортивному арбітражному суді.

Боротьба Блаттера за свою посаду виглядає безглуздою, адже він все одно не буде президентом після виборів у лютому. І саме тому Платіні відчайдушно намагається себе врятувати. Він є кандидатом на посаду голови ФІФА, але його не затвердили на участь у перегонах через дискваліфікацію.

Читайте також: Віце-президент ФІФА оштрафований на 25 тис. швейцарських франків

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Зепп Блаттер став найскандальнішим президентом ФІФА за усю історію. Він причетний до корупції, відмивання коштів, хабарництва та незаконному наданні права проводити турніри. Президент УЄФА Мішель Платіні отримував свого часу підозрілі кошти від Блаттера, за що зараз і відбуває дискваліфікацію разом із ним.