Перед головним матчем всієї Іспанії "Реал"-"Барселона" з'явилась інформація про здоров'я гравців, участь яких була під питанням. Є ймовірність, що обидва клуби зможуть виставити найсильніші склади, повідомляє AS.

Форвард "Реала" Карім Бензема, який має проблеми не лише із формою, а й з французьким правосуддям, майже набрав оптимальні кондиції. Тренер команди Рафаель Бенітес повідомив, що француз готовий до гри.

За словами тренера, Кейлор Навас, Джеймс Родрігес та Даніло також готові до бою із принциповим суперником та відновились після травм.

Ситуація із головною зіркою "Барселони" Ліонелем Мессі є трохи складнішою. Аргентинець тренується із резервною командою, але лікарі не впевнені у його змозі відіграти весь матч. Луїс Енріке включив 28-річного нападника у заявку, але швидше за все він розпочне гру на лаві запасних.

Матч між "Реалом" та "Барселоною" відбудеться 21 листопада о 19:15 у Мадриді. Це буде перша дуель команд у цьому сезоні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: "Шахтар" готовий продати Тейшейру в "Челсі" за 43 млн євро

"Ель Класіко" кожен рік збирає рекордну кількість глядачів в усьому світі. У цей день планета ділиться на дві ворогуючі частини.