Італійський футбольний клуб "Лаціо" все ще зацікавлений у послугах захисника дніпропетровського "Дніпра" Дугласа Сілви.

Про це повідомляє Тribuna.

Римляни хочуть взяти в оренду бразильського футболіста у січні. "Лаціо", в подальшому, матиме право подальшого викупу гравця дніпропетровського клубу влітку.

Раніше "Дніпро" наполягав на повноцінній продажі Дугласа римській команді. Але український клуб може піти на поступки в цьому питанні і погодитися на оренду захисника в "Лаціо".

На даний час італійський клуб готовий заплатити за оренду один мільйон євро. Влітку, під час трансферного вікна, римляни придбають бразильського захисника за 3,5-4 мільйони євро.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: УЄФА завів справу на "Дніпро" через заборгованості

Італійські ЗМІ зазначають, що Дуглас вже узгодив контракт з "Лаціо". Він розрахований до 2020 року. Гравець у складі римського клубу отримуватиме зарплату в більш ніж один мільйон євро.

Угода бразильця з "Дніпром" закінчується в грудні 2017 року.

Нагадаємо, сьогодні "Дніпро" зустрінеться з "Лаціо" в матчі групового етапу Ліги Європи. Гра пройде в Римі на арені "Стадіо Олімпіко".