Тимчасовий чемпіон світу зі змішаних єдиноборств Конор МакГрегор висловився досить неадекватним чином стосовно своїх успіхів на ринзі. Боєць вважає себе непереможним створінням, яке не зможе здолати навіть Ісус Христос.

Про це повідомляє портал TMZ.

"Я проти Ісуса? Я скажу вам одне, у світі немає людини, яка здатна мене побити. Я сумніваюсь, що йому було б зі мною легко у ринзі", - розповів ірландець.

Далі неадекватні погрози на адресу Сина Божого лише продовжились.

"Ісуса зараз немає у живих, тому тут немає про що говорити. От якщо б він воскрес у черговий раз, то я би точно надрав йому зад", - повідомив МакГрегор.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: Кличко поставив гроші на власну поразку - спортивний експерт

Наразі 27-річний боєць із Дубліну є чемпіоном світу у боях UFC. Він має усього шість професійних боїв у кар'єрі - всі вони закінчилися його перемогою.

Нагадаємо, що перед боєм із Володимиром Кличко Тайсон Ф'юрі також робив досить гучні заяви та погрози (до релігії справа не доходила). Йому це допомогло. Англієць наніс українцю першу поразку за останні 11 років.