Президент "Динамо" Ігор Суркіс готовий продати півзахисника Андрія Ярмоленка цієї зими, якщо за підсумками жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів киянам випадуть гранди європейського футболу - іспанські "Барселона", "Реал" або ж німецька "Баварія".

Про це повідомив телеканал "Футбол 1".

Президент столичного клубу вважає, що проти цих трьох команд у "Динамо" немає шансів.

Крім, "Барселони", "Реала" і "Баварії" в 1/8 фіналу ЛЧ "Динамо" можуть зіграти з іспанським "Атлетіко", німецьким "Вольфсбургом" та клубом англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті". Всі ці клуби зайняли в своїх групах перші місця і будуть під час жеребкування "сіяними".

Серед "сіяних" також англійський "Челсі" і російський "Зеніт", але з ними український чемпіон не зіграє. Проти "Челсі" "Динамо" вже грало в групі ЛЧ, а російські й українські клуби УЄФА вирішив не зводити на цьому етапі турнірі через політику.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читайте також: "Динамівці" прорвались у плей-офф Ліги чемпіонів (фото)

Нагадаємо, жеребкування 1/8 фіналу ЛЧ відбудеться 14 грудня. Матчі цієї стадії зіграють у лютому-березні 2016 року.

Влітку Суркіс відмовився продавати Андрія Ярмоленка в англійський "Сток Сіті" і дортмундську "Боруссію". Крім цього, українським півзахисником цікавилися топ-клуби Італії та Іспанії. У жовтні Ярмоленко підписав з "Динамо" новий контракт до 2020 року. Трансферна ціна Ярмоленка - 25 млн євро.