Апеляція президента Європейського футбольного союзу (УЄФА) француза Мішеля Платіні на рішення про відсторонення його від футбольної діяльності частково задоволена Спортивним арбітражним судом (CAS).

Про це повідомляє офіційний сайт CAS.

CAS не зняв з Платіні 90-денне відсторонення від роботи, однак заборонив ФІФА продовжувати термін цієї заборони. Платіні повернеться до своїх обов'язків в УЄФА вже 5 січня 2016 року.

У той же час, участь Платіні у виборах президента ФІФА залишається під питанням. Самі вибори призначені на 26 лютого 2016 року і до них французький чиновник просто не встигне підготуватися.

Нагадаємо, раніше швейцарська прокуратура відкрила справу стосовно глави ФІФА Йозефа Блаттера у зв'язку з незаконним переведенням 2 мільйонів швейцарських франків на рахунок Платіні. За цей факт обидва чиновники були відсторонені від футбольної діяльності на 90 днів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Платіні хочуть довічно вигнати з футболу

Пізніше апеляційний комітет ФІФА відхилив скаргу Платіні про його відсторонення від футбольної діяльності на 90 днів. Після чого француз подав апеляцію в CAS.

Мішеля Платіні називали головним претендентом на крісло президента ФІФА, але після новини про отримання 2 мільйонів швейцарських франків від Блаттера і 90-денної дискваліфікації, репутація француза була зіпсована.