Нападник лісабонського "Спортінга" Тео Гутьєррес вирішив відсвяткувати гол у ворота суперника оригінальним способом. Він вкрав у арбітра матчу спрей і почав малювати на газоні щось незрозуміле.

Португальці в останньому турі Ліги Європи приймали на своєму полі турецький "Бешикташ". Матч був надважливим для "Спортинга", адже команда перед матчем йшла на третьому місці після турків. Клуб з Лісабону все ж здобув вольову перемогу 3:1, а колумбійський нападник забив один з голів.

Радості 30-річного нападника не було межі. Він тихенько забрав у судді спрей, яким він малює умові лінії на полі, та дав волю своїй творчості. Виявилось, що бути спрей-майстром не так і легко. Гутьєррес не освоїв техніку малювання балончиком.

Арбітр матчу також не зрозумів ідеї футболіста та покарав його за цей вчинок жовтою карткою. Тео не був засмучений - він втілив свою мрію.

Читайте також: Зірка "Ман Сіті" пересіла на авто для бідних (фото)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Зазначимо, що спреї футбольні арбітри почали використовувати відносно нещодавно. Умовні лінії не дозволяють футболістам зміщувати стінку під час штрафних та пересувати м'яч. Були випадки і страждання гравців від спрею, коли він випадково бризкав їм в очі.