Опубліковані фотографії домашньої форми збірної України, в якій команда виступатиме на Євро-2016. На картинках видно, що це футболка з фоновим графічним візерунком і з коміром "стоечка".

Фотографії з'явилися на сайті Todo Sobre Camisetas.

Офіційного підтвердження, що збірна України виступатиме в цій формі, поки що немає. Відзначимо, що раніше ескізи цієї ж форми національної збірної були опубліковані на іншому сайті - Footy Headlines.

Виїзний комплект буде традиційним для української збірної - синім з жовтими вкрапленнями.

Нагадаємо, українська футбольна збірна вперше пробилася на чемпіонат Європи через кваліфікацію. За словами головного тренера Михайла Фоменка, на Євро-2016 у Франції перед командою поставлено завдання вийти з групи, в якій також зіграють Німеччина, Польща та Північна Ірландія.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Завдання України на Євро-2016 - вихід з групи

За інформацією ФФУ, жити збірна України буде в районі Марселя. За словами президента федерації Андрія Павелка, це було прохання тренерів. У Марселі наша збірна зіграє ключовий матч у групі проти Польщі і оселитися там - це можливість залучити на свій бік місцевих уболівальників.