Вболівальник англійського футбольного клубу "Вулверхемптон" вирішив допомогти улюбленій команді позбутися півзахисника Джеймі О'хари. Він виставив його в якості лота на аукціоні eBay.

У минулому сезону "вовки" вилетіли з Championship і тепер виступатимуть в третьому за силою дивізіоні чемпіонату Англії. Це все позначилося на фінансовому стані клубу. Тепер його керівництво було б не проти розлучитися з деякими гравцями, щоб полегшити платіжну відомість команди.

Після завершення сезону один з лідерів "Вулверхемптона" 26-річний Джеймі О'Хара заявив, що хоче продовжити кар'єру в іншому клубі. І все було б добре, але бажаючих придбати півзахисника не знайшлось.

Ситуацію ускладнює ціна футболіста. Чотири роки тому "Вулверхемптон" купив його за солідні 5 млн. фунтів стерлінгів.

Допомогти вийти з нелегкої ситуації вирішив один з уболівальників клубу. План його виявився досить простим. Він виставив О'Хара в якості лота на відомий аукціон eBay. Початкова ціна за півзахисника склала 99 пенсів, а в даний час досягла позначки майже в 154 тис. фунтів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Цікаво, що уболівальник пропонує безкоштовно доставити футболіста потенційному покупцеві. Через деякий час лот все ж видалили з сайту.