Спортсменка Анастасія Лисенко принесла Україні срібло на чемпіонаті Європи з важкої атлетики, який проходив у Тбілісі.

19-річна Анастасія Лисенко завоювала три срібні нагороди у суперважкій ваговій категорії у жінок - понад 105 кілограм. У першому ривку, українка використала дві спроби з трьох, піднявши штангу вагою в 116 і 126 кг. Росіянка Тетяна Каширіна, показала підсумковий результат у ривку 142 кг.

Читайте по темі: "Українські отамани" спробують взяти реванш у "Команди Росії"

У поштовху Лисенко в першій же спробі підняла штангу вагою в 143 кг. Таким чином, спортсменка посіла друге срібло в окремо взятій вправі і третє - у багатоборстві. У російської суперниці в загальному результаті 322 кілограмів, у Лисенко - 282.

Нагадаємо, що українські спортсмени з 1 по 18 квітня завоювали три комплекти нагород - по 3 золоті медалі у ривку, поштовху та багатоборстві вибороли Юлія Паратова, у ваговій категорії до 53 кг., І Юлія Калина - до 63 кг.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще