Британський футболіст Девід Бекхем сьогодні відзначає свій 40-ий день народження. На честь такої події спортсмен створив акаунт в мережі Instagram. Першим у стрічці фото став ранкове селфі Бекхема, під яким фанати засипали його привітаннями. У перший день артист набрав мільйон підписників в мережі.

"Доброго ранку і привіт! Чудово нарешті бути в Instagram. Буду з радістю ділитися з вами всіма особливими моментами в моєму житті. Всім дякую за привітання", - написав футболіст.

Читайте також: Син Девіда Бекхема підробляє в ресторані

Девід Бекхем з дружиною Вікторією Бекхем і дітьми вирушили в Марракеш, щоб відзначити свято. Дружина футболіста поділилася з шанувальниками в Instagram знімком, на якому обіймає свого чоловіка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще