Збірна України з художньої гімнастики посіла третє місце на чемпіонаті Європи та завоювала бронзові нагороди. Він проходить у столиці Білорусі Мінську.

Після першого дня змагань команда йшла на 4-му місці з невеликим відставанням від збірної Ізраїлю, але істотно поступаючись росіянкам і білорускам. У підсумку, доля бронзових медалей вирішилася в заключному виступі змагань, де ізраїльтянка Нета Рівкін в самій кінцівці зробила грубу помилку.

До складу нашої збірної входили: Анна Різатдінова, Вікторія Мазур і Елеонора Романова. За підсумками виступу гімнасток, наша команда набрала 139.798.

Перше місце зайняли представниці Росії. Їх загальний результат - 150.173. Друге місце посіли господарки чемпіонату, білоруські гімнастки, з показником - 144.556.

Нагадаємо, що нещодавно, лідер української збірної з гімнастики Ганна Різатдінова виборола дві медалі на змаганнях в Італії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще