Нападаючий іспанської Барселони Неймар дуже трепетно ​​ставиться до власної зовнішності, і регулярно змінює зачіску. Це обходиться бразильському бомбардиру недешево.

Про це повідомляє іспанське видання Sport.

Неймар користується послугами одного з найбільш затребуваних стилістів міста, якого йому порекомендували Дані Алвес і Рафінья. Бразилець витрачає на догляд за волоссям не менше 2 тисяч євро щомісяця.

Стиліст Вагнер Тенорио зазначив, що голова Неймара перебувала в жахливому стані, за його приїзду в Барселону.

Причиною цього, за його словами, стала часта зміна зачіски і колір волосся.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Тому перше, що я зробив - я коротко підстриг його, і потім приступив до створення образу. До теперішнього моменту нам вдалося виправити ситуацію ", - розповідає він.

Тенорио підкреслив, що у нього не так багато вільного часу, але коли Неймар потребує його послуг, то він завжди готовий допомогти.

Він додав, що футболіст відправляє за ним машину з особистим водієм, і він працює на дому.

"Сказати точно, в яку суму оцінюються наші ділові відносини, я не можу, але за подібні послуги я не беру менше, ніж 2000 євро на місяць", - уклав стиліст.