Український велогонщик Михайло Кононенко виграв другий етап велогонки "5 кілець Москви", яка проходить в ці дні в російській столиці. Таким чином українські спортсмени мають непогані шанси перемогти в російський столиці в День Перемоги.

Етап називався "Лужнецьке кільце". Українець випередив московського динамівця Івана Савицького, який посів друге місце, і білоруса Сергія Попока з "Minsk Cycling Club", який фінішував третім.

Гонка "5 кілець Москви" стартувала 5 травня і триватиме до 9 травня. У пролозі кращий з українців Андрій Василюк зайняв 10 місце на першому етапі "Вороб'ївська кільце". Кононенко з "Kolss-BDC Team" став четвертим. Він поступився третім місцем лише за результатами фотофінішу Віктору Манакову з "Russian National Team".

Читайте також: Велогонку в Москві виграли два українці та білорус

Попереду у гонщиків два заключних етапу по дорогах Москви. Завтра їх очікують 163, 2 кілометри на етапі "Крилатське кільце", а 9 травня в "Вороб'ївському кільці 2" визначиться остаточний переможець гонки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, на початку травня в російській столиці пройшли три велогонки, дві з яких виграли українські гонщики. "Кубок Москви" завоював Сергій Лагкуті з "Kolss-BDC Team", на другому місці опинився його партнер по команді Денис Костюк.

На "Меморіалі Олега Дьяченко" весь п'єдестал зайняли українські велогонщики, які так само представляють "Kolss-BDC Team": переміг Михайло Кононенко, на другому місці Олександр Поливода, третім гонку закінчив Віталій Буц.

Окрім "Kolss-BDC Team" в гонці "5 кілець Москви" беруть участь ще дві команди, складені з українців - "ISD Continental Team" і "Kyiv Capital Racing".

Читайте по темі: Австралійці влаштували велопробіг голяка