Російський коментатор Владимир Гомельський дозволив собі в прямому ефірі образити українського суддю Бориса Рижика, назвавши його "виродком" і "грибом".

Під час півфінального матчу баскетбольного "Фіналу Чотирьох" чоловічий Євроліги між грецьким "Олімпіакосом" і російським ЦСКА колишній баскетболіст московського клубу, а нині телекоментатор Владимир Гомельський після одного з ігрових епізодів сказав буквально наступне: "От же урод! Ось урод! Такий блокшот один Рижик зіпсує. Гриб, а не суддя. Може бути йому пообіцяли грецьке громадянство?"

Читайте також: На шляху до Варшави: українські клуби в Лізі Європи

Пізніше на конференції, яку Гомельський веде на одному з російських спортивних сайтів, користувачі поставили йому питання: "Не хоче він вибачитися перед українцями та Рижиком?", На що Гомельський відповів, що вибачиться перед батьком Рижика Романом (колишнім гравцем київського "Будівельника" та ризького СКА) за дружнім столом, а також запропонував уболівальникам вважати, що українського суддю він назвав уродом "люблячи".

Додамо, що у півфіналі ЦСКА програв "Олімпіакосу" і сьогодні в матчі за 3 місце зустрінеться з турецьким "Фенербахче-Улкер". У вирішальному матчі, який почнеться о 21-00, зустрінуться "Олімпіакос" і господар "Фіналу чотирьох" іспанський "Реал". Зустріч обслуговуватиме бригада суддів у складі: Саша Пукл (Словенія), Борис Рижик (Україна) та Ілля Белошевич (Сербія).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше російським футбольний коментатор Георгій Черданцев на своїй сторінці в одній із соціальних мереж написав, що після виходу дніпропетровського "Дніпра" у фінал футбольної Ліги Європи цей турнір пора закривати. Обидва коментатора працюють на "НТВ +", який входить в структуру холдингу "Газпром-Медіа".

Читайте по темі: Російського коментатора розлютив вихід "Дніпра" у фінал Ліги Європи