Український тенісист Ілля Марченко потрапив до основного раунду Відкритого чемпіонату Франції.

Про це повідомляє Еspreso.tv.

Поєдинок для нашого тенісиста почався невдало. Проте Марченко потім зумів зламати хід зустрічі проти російського тенісиста Євгена Донського. В результаті він отримати підсумкову перемогу з рахунком 6:7 (4:7), 7:5, 6:4.

Донеччанин Марченко вперше у свої кар'єрі подолав кваліфікацію "Ролан Гаррос". Це тим паче вражає, адже українець не зіграв у цьому сезоні жодного матчу на ґрунтовому покритті.

В іншому українсько-російському протистоянні представниця нашої країни Марія Заневська зазнала поразки від Маргарити Гаспарян з рахунком 3:6, 7:6 (7:5), 4:6. Інша наша тенісистка,Катерина Бондаренко також сьогодні не спромоглася подолати відбірковий раунд.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Таким чином, у чоловічому одиночному розряді французького турніру "Великого шолому" Україну представлятимуть Ілля Марченко, Олександр Долгополов та Сергій Стаховський. Серед жінок на змаганнях нашу країну представлятимуть Леся Цуренко та Еліна Світоліна.