У Дніпропетровську завершився центральний матч 25-ї Української прем'єр-ліги. Дніпро приймав донецький Шахтар і виграв з рахунком 3:2.

У першому таймі перевагу мали гості, які протягом половини тайму забили два голи. Алекс Тейшейра відкрив рахунок вже на 7-й хвилині, а на 27-й він же зробив дубль, а в проміжку між цими голами відзначився бразильський легіонер Дніпра Матеус.

Проте доля матчу визначилась наприкінці другого тайму. Господарі спромоглися переламати хід гри і на 64-й хвилині Роман Безус зрівняв рахунок - 2:2. На 81-й хвилині вирішальний гол забив Валерій Лучкевич - Бруно Гама прострілив на дальню штангу і Лучкевич в падінні переправив м'яч у сітку - 3:2.

Читайте також: UEFA дозволила провести чемпіонат Криму

В результаті, Дніпро зберіг інтригу в боротьбі за 2-е місце в підсумковій турнірній таблиці, яка вирішиться лише в останньому турі УПЛ, 30 травня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще