Збірна України з боксу перемогла у загальнокомандному медальному заліку на чемпіонаті Європи серед юніорів, який завершився у Львові.

Наші боксери отримали чотири золоті та три срібні медалі.

Титул чемпіона Європи 2015 року вибороли: 48 кг, Артем Дем'яненко – КМС, Донецька обл.; 50 кг, Андрій Матяш – КМС, Херсонська обл.; 70 кг, Іван Папакін - КМС, Київська обл.; 80 кг, Аркадій Карцан - КМС, Хмельницька обл.

Срібні нагороди заробили такі українські юніори: 54 кг, Іван Козяр - КМС, Вінницька обл.; 63 кг, Артем Лапін - КМС, Донецька обл.; + 80 кг. Олександр Гриців – КМС, Львівська обл.

Читайте також: Українка здобула срібло чемпіонату світу з тхеквондо у Росії

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Всього честь збірної України у Львові захищали 13 боксерів під керівництвом тренерів Олега Малованюка із Чернівців та Ігоря Пруднікова з Херсона.

Друге місце в командному заліку здобули боксери Азербайджану. Вони отримали шість медалей - дві золоті, дві срібні та дві бронзові. Третє місце посіла команда Туреччини.