У разі перемоги у фінальному матчі Ліги Європи дніпропетровський футбольний клуб може не тільки завоювати історичний трофей, але і допоможе розбагатіти харків'янину. Чоловік зробив кілька ставок на загальну суму понад 15 тисяч дол.

Про це повідомляє Хsport.ua.

Першу ставка на перемогу "Дніпра" у Лізі Європи житель Харкова зробив ще в лютому цього року. Тоді коли команда Мирона Маркевича в 1/16 фіналу турніру обіграла грецький "Олімпіакос" з рахунком 2:0. У міру просування "дніпропетровців по сітці плей-офф Ліги Європи харків'янин зробив 13 ставок на суму більш ніж 15 тисяч дол. Якщо підопічні Маркевича здобудуть перемогу у фіналі, то виграш чоловіки складе близько 500 тисяч дол.

Нагадаємо, сьогодні відбудеться фінальний матч Ліги Європи між "Дніпром" та іспанською "Севільєю". Він пройде в столиці Польщі Варшаві на стадіоні "Народовий" о 21:45 за київським часом.

Читайте також: Коноплянка покине "Дніпро" після фіналу Ліги Європи

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На кону стоїть не тільки перемога в турнірі і заповітний трофей, але і путівка в Лігу чемпіонів. "Севілья" вже точно не зможе потрапити туди це через чемпіонат Іспанії. Вона займає там лише п'яте місце.

"Дніпро" перед останнім туром чемпіонату України програє 2 очки донецькому "Шахтарю" і також має мало шансів на потрапляння в Лігу Чемпіонів.

Перемога дніпропетровців дозволить гравцям вписати свої імена в історію клубу. "Дніпро" раніше ніколи не вигравав європейські турніри. "Севілья", в свою чергу "може стати першим європейським клубом, який виграв чотири різних розіграшу Кубка UEFA / Ліги Європи.

Авторитетна британська контора William Hill впевнена, що іспанці зможуть захистити свій чемпіонський титул і виграти Лігу Європи вдруге поспіль. На перемогу "Севільї" приймаються ставки з коефіцієнтом 1.44, а на перемогу "Дніпра" оцінюється в 7.5. На нічию в основний час коефіцієнт - 4.33.

Найбільш ймовірний, на думку букмекерів, рахунок фінального матчу - перемога "Севільї" з рахунком 1: 0 або 2: 0.