Шанувальниця регбі з Великої Британії прославилась на увесь світ завдяки своїй неадекватній поведінці. Дівчина намагалася докричатись до арбітра матчу та показувала йому нецензурні жести.

Цей епізод потрапив до об'єктивів телекамер крупним планом. Глядачі бачили, що фанатка показує арбітру жест, який символізує "дитячий гріх". На жаль, вона не змогла донести до судді свою ідею. Чоловік продовжив слідкувати за спортсменами, не звертаючи увагу на пропозиції дівчини.

Зазначимо, що робота регбійним або футбольним суддею у Британії потребує міцних нервів. Арбітри на Туманному Альбіоні не рідко чують на свою адресу такі речі, від яких хочеться плакати.

Читайте також: Adidas зняв ефектну рекламу з топ-зірками

Проте британська публіка в жодному випадку не дозволяє собі фізичного насильства, незважаючи на те, що від першого ряду до поля усього два метри. Скажені уболівальники віддають перевагу моральному знищенню людей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще