Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич з імовірністю 90% може покинути клуб. Причиною цього є серйозний конфлікт з президентом клубу Ігорем Коломойським.

За словами Маркевича, Коломойський нібито не бажає виконувати обіцянки і виділяти кошти на трансфери. Про це повідомляє телеканал Футбол 1 з посиланням на своє джерело в клубі.

За даними телеканалу, власник футбольного клубу вважає, що в Дніпрі повинна грати молодь, тому істотного посилення команди покупками сторонніх гравців не потрібно. Одночасно з цим глава ФК Дніпро "ставить перед командою високі завдання".

Як повідомляє джерело, Маркевич вимагає від керівництва придбання 3-4 досвідчених футболістів.

Сам головний тренер поки не коментує свій можливий відхід з команди. У клубі теж утримуються від коментарів, проте визнають, що проблема з тренером все ж таки існує.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Фанатів "Дніпра" не пустять на наступний матч в єврокубку

Нагадаємо, 27 травня Дніпро поступився у фіналі Ліги Європи УЄФА іспанській Севільї з рахунком 2:3.