"Дніпро", "Зоря" і "Волинь" поки не отримали атестат на участь у наступному сезоні української Прем'єр-ліги.

Справа в тому, що представники цих клубів не з'явилися в середу на засідання Федерації футболу України, повідомляє телеканал "Футбол 1".

Також не отримав атестат донецький "Металург". Але тут причина не стільки в тому, що керівників цього клубу не було на зустрічі, а в тому, що сам клуб припиняє існування. Вже відомо, що "Металург" через брак фінансування зливається з дніпродзержинської "Сталлю".

Читати також: Донецького "Металурга" більше не буде

Ліцензію не видали "Говерлі", хоча представники команди були присутні вчора на отриманні атестатів. Дирекцію УПЛ не влаштовує, що ужгородський клуб відмовився підписувати меморандум про погашення боргів перед гравцями.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний впевнений, що клуб буде грати в наступному сезоні в УПЛ.

"Навіть якщо не всі пройдуть ліцензування, якщо у когось не буде фінансування, все одно менше 14 команд в прем'єр-лізі не буде", - сказав він.

Як і "Говерла", на мирову угоду з футболістами поки не пішла також "Волинь". А от "Металіст" з "Чорноморцем", які мали великі заборгованості перед своїми футболістами, документи отримали. А все завдяки тому, що підписали меморандум про реструктуризацію боргів.