Головний тренер лондонського "Челсі" португалець Жозе Моурінью змушений буде ходити пішки. Його позбавили водійських прав на півроку. Причиною стало перевищення швидкості.

Про це повідомляє The Mirror.

Торік на одному із заміських шосе неподалік британської столиці дорожні камери зафіксували, як португальський фахівець їхав зі швидкістю 96 кілометрів на годину. Хоча максимально дозволена швидкість на цій ділянці була 60 кілометрів.

Крім позбавлення прав, Моурінью також доведеться заплатити штраф - 910 англійських фунтів стерлінгів.

Читайте також: "Ювентус" не відпустить Аллегрі тренувати збірну

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відзначають, що призначаючи суму штрафу, суд взяв до уваги рівень доходів португальського фахівця. Сам Моурінью визнав свою провину ще до слухання. Через це він не з'явився на засідання суду у цій справі.

Моурінью став головним тренером "Челсі" влітку 2013 року. До цього він очолював мадридський "Реал". Під керівництвом португальця лондонський клуб виграв чемпіонат Англії сезону-2014/15.