На перших в історії Європейських іграх український борець греко-римського стилю Дмитро Тимченко вийшов у фінал змагань. Він виступає у ваговій категорії 98 кг.

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет.

На шляху до фіналу Тимченко переміг суперника з Греції Лаократіса Кесідіса і був сильнішим за француза Мелоніна Ноумонві.

У півфіналі українець у впертій боротьбі вирвав перемогу у білоруса Тимофія Дейниченка з рахунком 3:1 і забезпечив собі медаль Європейських ігор.

У фінальній сутичці Тимченко боротиметься з росіянином Ісламом Магомедовим. Розпочнеться вона о 18 годині за київським часом.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Перші Європейські ігри в Баку відвідали Леді Гага і Путін (фото)

Також у ваговій категорії 71 кг українець Микола Савченко в 1/8 фіналу здобув перемогу, подолавши за 47 секунд представника Польщі Даніеля Рутківського. Однак у чвертьфіналі поступився болгарину Свілену Костадінову.

А українська триатлоністка Юлія Єлістратова у змаганнях фінішувала четвертою. Наша спортсменка не змогла впоратися з сильними хвилями в плаванні і відстала від лідерів. Чемпіонкою стала Ніколя Спіріг зі Швейцарії, "срібло" виграла Рейчел Кламер з Голландії, а "бронзу" - шведка і Ліза Норден.