Напередодні спортсмени української збірної вибороли ще п'ять медалей на Європейських іграх. Серед них є дві золоті нагороди.

Про це повідомляє Національний олімпійських комітет.

Спортивний гімнаст Олег Верняєв став абсолютним чемпіоном в індивідуальному багатоборстві. Іншими героями дня стала чоловіча збірна лучників. Георгій Іваницький, Маркіян Івашко та Віктор Рубан вибороли золото у командних змаганнях. Вони перемогли у фіналі команду Іспанії.

Бронзовими нагородами відзначилась жіноча команда українських лучниць. У битві за третє місце Вероніка Марченко, Анастасія Павлова і Лідія Січенікова у перестрілці перемогли росіянок.

Читайте також: Як зустрічали українських синхроністок в Києві (фото)

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Ще одну "бронзу" приніс борець Василь Шуптар. А Ганна Соловей виборола срібло в індивідуальній шосейній велогонці.

Наразі команда України посідає дев'яту сходинку у медальному заліку. В нашому активі на іграх у Баку вже 18 нагород. Серед них три золоті, шість срібних та дев'ять бронзових. Лідирує в рейтингу російська команда, а другу сходинку займають господарі змагань – Азербайджан. Трійку замикає Угорщина.